Prečo je výhodné predávať cez Robene.sk v aktuálnej pandemickej situácii?

Radi by ste vo svojom predávaní krásnych handmade výrobkov pokračovali aj naďalej avšak aktuálna pandemická situácia vám to komplikuje? Narazili ste na problém s vytvorením e-shopu, bezpečnou prepravou, bezkontaktnou platbou alebo strácate prehľad v objednávkach, ktoré vám prichádzajú z každej strany? Máme pre vás riešenie.

Na ROBENE.sk si môžete otvoriť svoj nový online obchodík s vašou ručnou výrobou v priebehu 5 minút a predávať bez obáv (Ako na otvorenie obchodíka sa viac dočítate tu). V nasledujúcich riadkoch sa dočítate dôvody, prečo je predaj cez náš portál  jednou z najbezpečnejších a najlepších volieb.

1) Online platobná brána

Zákazník za tovar platí platobnou kartou čím vyhnete akejkoľvek zbytočnej manipulácii s peniazmi. Transakcie prechádzajú cez našu platobnú bránu, vďaka ktorej vám šetríme čas a peniaze. S nami nemáte žiadne transakčné poplatky. Tento spôsob platby šetrí čas, je spoľahlivý a momentálne najbezpečnejší. Platba prebehne ihneď a vy tak máte istotu, že zákazník zaplatil a uvidíte to ihneď vo svojej administrácii v objednávke.

 

2) Preprava balíkov Kuriérom na 1 klik

Máme zazmluvnených kuriérov z prepravnej spoločnosti GLS. Služby Kuriéra na 1 klik môžu využívať všetci predajcovia na portáli automaticky, bez akýchkoľvek poplatkov. Kuriéra si jednoducho objednáte z pohodlia domova v administrácii vášho obchodíku. Kuriér vyzdvihne zásielku u vás doma alebo kde si zadáte vo vami stanovenom termíne. Tento spôsob dopravy odporúčame, nakoľko je spoľahlivou a najbezpečnejšou formou prepravy balíkov. Vyhnete sa tak kontaktu s ďalšími osobami ako by to bolo napríklad v prípade využívania poštových služieb.

kurier

3) Prehľad v objednávkach na jednom mieste

Je celkom možné, že ste sa rozhodli pokračovať v podnikaní aj v tejto aktuálnej situácii, no veľa objednávok vám prichádza z rôznych zdrojov (cez Messenger, na Instagrame, emailom alebo dokonca telefonicky). Náš portál vám uľahčí prácu s objednávkami. U nás máte vždy
prehľad o všetkom na jednom mieste. Poriadok v komunikácii s klientom, prehľad v objednávkach a dokladoch. Prehľadné vedenie objednávok vám hlavne šetrí čas aby ste sa mohli venovať plnohodnotne svojej tvorbe :).

4) Váš vlastný online obchodík za 5 minút

Nemusíte hľadať drahé a zdĺhavé riešenia pre predaj vašich výrobkov online. Na ROBENE vám ponúkame otvorenie obchodíku úplne zadarmo s neobmedzeným nahrávaním produktov.

Sme féroví

Žiadne mesačné poplatky, iba 12% z reálneho predaja produktu. Naším cieľom je Vaša spokojnosť.

Náš tím vám je vám plne k dispozícii, s akýmikoľvek otázkami sa na nás neváhajte obrátiť. Stačí nám napísať na info@robene.sk. Doplňujúce informácie ohľadom portálu sa dočítate aj v Často kladených otázkach.

Prajeme vám všetko dobré a hlavne veľa zdravia v nasledujúcich dňoch!

Tím ROBENE.sk

Prečo je výhodné predávať cez Robene.sk v aktuálnej pandemickej situácii?
Prejsť na začiatok