Poďte s nami vytvoriť nový online priestor plný kvalitných slovenských výrobkov

Možno už svoje výrobky ponúkate na iných handmade portáloch, máte vlastnú webstránku, využívate na predaj sociálne siete alebo sú vaše výrobky umiestnené dokonca aj v kamenných predajniach. Tak my sa vás predsa len pokúsime presvedčiť, aby ste sa pridali k nám 🙂

Určite samy dobre viete, že predajných kanálov nikdy nie je dosť. Pokiaľ máte pociť, že zvládnete viac objednávok ako máte doteraz, tak prečo nevyskúšať ďalšie miesto na prezentáciu vašej tvorby?

 „Otvorenie obchodu aj nahrávanie produktov na robene.sk je bezplatné. Jediný poplatok je vo forme provízie za sprostredkovanie predaja vo výške 12% z predajnej ceny.“

Záleží nám na názore každého jedného poctivého slovenského výrobcu, a tak je naším najväčším poslaním vypočuť si názory vás všetkých, návrhy na zlepšenie a pokúsiť sa pomôcť vám najlepšie ako vieme. Naším cieľom je podporiť domácu slovenskú tvorbu a poskytnúť priestor na odprezentovanie sa aj menším výrobcom.

Našou víziou je vybudovať krásny online priestor, ktorý ulahodí aj tomu najkritickejšiemu umeleckému oku. Miesto, ktoré návštevníkom ponúkne to najlepšie z poctivej slovenskej tvorby.

robene.sk domovská stránka s handmade produktami

Celý predajný portál sa nesie v modernom minimalistickom štýle. Je jednoduchý na orientáciu pre zákazníkov, bez zbytočných zákutí kam by zablúdili. Je vytvorený tak, aby v ňom vynikli kvalitné výrobky a poctivé obchody. Navyše náš prehľadný systém, vytvorený našimi programátormi na mieru, ponúka samotným predajcom veľa možností pri správe svojho obchodu, produktov, alebo objednávok.

Okrem toho, že predajcom ponúkame nový moderný priestor na odprezentovanie svojej tvorby, sa taktiež snažíme pomôcť im zviditeľniť sa. S našimi predajcami navyše spolupracujeme pri tvorbe rôznych článkov do médií. Vieme, aké je v dnešnej dobe dôležité, zároveň aj nákladné investovať do marketingu, a tak sme sa rozhodli podporiť aj našich predajcov.

„Našou misiou je poskytovanie možností predajcom, vďaka ktorým môžu napredovať, vzdelávať sa v oblastiach, ktoré sú pri podnikaní dôležité a rozširovať svoj biznis.“

A tam to ani zďaleka nekončí. O podpore vás a vášho biznisu sa čoskoro dozviete viac. Všetky novinky prezradíme, keď nadíde tá správna chvíľa.

Stay tuned! 🙂

Tím ROBENE

Poďte s nami vytvoriť nový online priestor plný kvalitných slovenských výrobkov
Prejsť na začiatok