Cíťte sa ako bohyňa. Oslávte deň zamilovaných výnimočne a inak.

Blížiaci sa sviatok zamilovaných nás, single ženy, vie skôr rozladiť ako potešiť. Tento rok dajte stopku pochmúrnym myšlienkam a zamýšľaním sa nad porovnávaním svojho vzťahu s Jankou z Instagramu. Tento rok sa zamerajte len na seba a svoje potreby. Deň si môžete skrášliť príjemnou meditáciou, bublinkovým kúpeľom, skvelými raňajkami, čítaním a robením vecí, na ktoré zvyčajne nemáte čas. Dovoľte si dopriať si to, nad čím bežne mávnete rukou v ruchu pracovných dní.

Niečím extra môže byť aj hodnotný darček pre seba. Môžete si dokonca spraviť z tohto dátumu tradíciu – deň ako uctiť samu seba. Má to preto i hlbší význam, ktorý chlapi možno ani nepochopia. Do nášho výberu sme zaradili len kvalitné slovenské výrobky, čo vám naozaj vydržia a vyčaria radosť v srdci.

Cíťte sa ako bohyňa

Tieto šperky vám pripomenú aká ste výnimočná. Každý kúsok je prepracovaný a na svete nenájdete dva rovnaké. A taká ste aj vy, jedinečná. Šperkárka Zuzana Barčáková sa vo svojich kolekciách zameriava na výnimočné ženy, ktoré sa neprispôsobovali trendom a inšpirovali svet. Jej predošlé kolekcie sa inšpirovali božskou Fridou, elegantnou Marlene a húževnatou Ninou Simone. Vo svojej najnovšej kolekcii vyznala poctu mocnej Kleopatre, ktorá ju motivovala vytvoriť kúsky, ktoré dodajú sebavedomie a noblesu každej žene.

Náušnice a spony Kleopatra od Zuzany Barčákovej. zdroj: Robene.sk
Náušnice a spony Kleopatra od Zuzany Barčákovej. zdroj: Robene.sk

Prezrite si viac originálnych kúskov na Robene.sk.

Vysielajte lásku do sveta

Podarujte si krásnu drobnosť plnú vysielajúcej lásky do vášho okolia. Obchodík Slovenské korene je plný ľúbivých drevených náušničiek, ktoré zaručenie rozžiaria aj váš deň. V ponuke nájdete napichovačky, veľké náušničky alebo brošne unikátnych vzorov. 🤍

drevené náušničky od Slovenské korene, zdroj: Robene.sk

Kabelka ako čerešnička na outfite

Doprajte si luxusnú koženú kabelku s veselým maľovaným motívom, s ktorou rozkvitnete kráčajúc kamkoľvek. Kabelky sú ručne šité s originálnym dizajnom, čo zaručuje ich pevnosť a dlhšiu životnosť. Kabelky z kolekcie Joy od Ammyla sú určené nielen pre potešenie oka, navyše do nich schováte všetky svoje poklady, ktoré nosíte vždy s láskou so sebou. Motívy kolekcie Joy vychádzajú z pôvodných detských malieb a sú dotvorené rôznymi výtvarnými technikami. Grafiky sú následne zdigitalizované a vytlačené priamo na kožu.

Veselé kožené kabelky od Ammyla. Zdroj: Robene.sk
Veselé kožené kabelky od Ammyla. Zdroj: Robene.sk

Chvíľa pre seba s tou pravou atmosférou

Spríjemnite si svoje chvíle voľna s prírodnými a krásne voňavými sójovými sviečkami od značky Domka. Sú vegánske, pomaly horia (vydržia 6-7 hodín) a celý príbytok prevoňajú prírodnými vôňami. Radosť relaxovať v takej atmosfére. Čajové sviečky sú vyrobené zo 100% sójového vosku, prírodného bavlneného knôtu a s lupienkami ruží zo záhradky predajkyne.

Štýlové a voňavé sójové sviečky od značky Domka. Zdroj: Handmade stránka robene.sk
Štýlové a voňavé sójové sviečky od značky Domka. Zdroj: Handmade stránka robene.sk

Hýčkajte svoje zmysly

Pre každú milovníčku prírody a sviežich vôní máme dokonalý tip pre selfcare! Príjemné voňavé mydielka z kozieho mlieka a esenciálnych olejov upokojujú a hydratujú popraskanú, suchú pokožku. Zbožňujete vôňu mandarínok? Rozmaznajte sa mandarínkovým mydlom, po ktorom budete voňať ako vaše obľúbené ovocie. Alebo radšej relaxačnú levanduľu, či svieže bylinkové slnečné mydielko? Nazrite do obchodíka Mydlo z farmy a vyberte svojho favorita.

Prírodné mydielka od Mydlo z farmy. Zdroj: Handmade stránka robene.sk
Prírodné mydielka od Mydlo z farmy. Zdroj: Handmade stránka robene.sk

Zabaľte sa do nadýchaného obláčika

Vychutnajte chvíľky so sebou a pre seba. S luxusnými merino dekami od značky MoaMi si užijete každú sekundu. Pri čítaní, pozeraní seriálov alebo meditácii a dobrej hudbe. Ich posolstvo ideálne prezentuje prvá veta v popise produktu: Jemnučké obláčiky z lásky vyrobené iba pre Vás! Merino vlna je skutočne neobyčajná! Je šetrná k životnému prostrediu, antibakteriálna, priedušná, hypoalergénna a nadýchaná. V obchodíku Moami na Robene.sk nájdete teplo, kvalitu a krásu v podobe nadýchaných a hrejivých merino diek zo 100% prírodnej ovčej vlny.

Luxusné nadýchané merino deky značky MoaMi, zdroj: Robene.sk
Luxusné nadýchané merino deky značky MoaMi, zdroj: Robene.sk

Bude aj váš Valentín o sebaláske? Zaslúžite si to.

Cíťte sa ako bohyňa. Oslávte deň zamilovaných výnimočne a inak.
Prejsť na začiatok