Buď svojou Valentínkou a rozmaznaj sa našimi tipmi

Oslávte deň zamilovaných výnimočne a inak. Oslávte seba! Obdarujte sa niečím jedinečným, čo vám bude pripomínať ako dôležitá ste pre seba a oceňte svoju výnimočnosť.
Prinášame tipy, ktoré skrášlia, nadchnú, upokoja či skvalitnia vaše voľné chvíle.  Začnime tým, že sebaláska nie je sebeckosť. Nie je nič zlé na tom uprednostniť svoje túžby, dopriať si niečo extra a vychutnávať voľné chvíle, ktoré si my ženy zaslúžime a popri celodenných povinnostiach na seba často zabúdame.
Urobte to tento rok inak! Zamerajte sa na seba.
Blížiaci sa sviatok zamilovaných často skôr deprimuje ako poteší  hlavne tie z nás, ktoré aktuálne nemáme partnera.  Tento sviatok sa neľútostne a úderne pripomína množstvom srdiečkových akcií v nákupných centrách či bonboniérami s v najbližšom obchodom reťazci . Nezamýšľajte sa nad vaším súčasným alebo bývalým vzťahom a už vôbec sa neporovnávajte. Máme pre vás niekoľko inšpirácii ako si vychutnať čas strávený so sebou – pre seba.

Rozmaznajte sa

Urobte to tento rok inak! Zamerajte sa na seba. Doprajte si príjemné chvíle so svojou osobou. Spravte si príjemný deň. Deň si môžete spríjemniť viacerými spôsobmi na ktoré zvyčajne nemáte čas alebo náladu –  napríklad ranným behom, meditáciou, horúcim kúpeľom so sviečkami a lupienkami ruží, jogou, čítaním alebo i obľúbeným seriálom s poriadnou dávkou obľúbeného snacku.
Niečím  špeciálnym však môže byť aj kvalitný darček pre seba s pridanou hodnotou. Len si to predstavte – vždy keď sa na danú pozornosť pozriete, pripomenie vám, aby ste sa mali rady a kritika šla bokom. V tomto prípade nejde len o materiálnu vec. Má to i hlbší význam v podobe ocenenia a vďačnosti prejavenej sebe samej. Do nášho výberu sme zaradili len kvalitné a ľúbivé výrobky. Skrátka také, ktoré vás potešia a  rozveselia pri pohľade do zrkadla, alebo spríjemnia čas strávený so sebou.

Chvíle so sebou s príjemnou vôňou v pozadí

Bublinkový horúci kúpeľ či obľúbená hudba v pozadí a nohy vyložené na obľúbenom gaučíku? Jedno i druhé schvaľujeme. Vie to však byť ešte lepšie  – dokonalú atmosféru vyčarujú tieto veľmi vyhľadávané sójové sviečky z obchodíka Vonný sen. V ponuke nájdete mentolové, neutrálne, mandarínkové i relaxačné levanduľové vône.
sojova-sviecka
Zdroj: robene.sk, obchodík Vonné sviečky

Šperk ako bodka za vašou jedinečnosťou.

Ste typ ženy, ktorá nerada vytŕča z davu no rada sa poteší drobnými náušničkami? Zamilujte sa do seba s týmito jedinečnými kúskami – ktoré sú ako vy – originálne, unikátne a vyrobené špeciálne pre vás. Drevené šperky nájdete u tvorkyne Slovenské korene alebo v prípade, že ste alergická na kovy máme tip aj pre vás – náušničky z chirurgickej ocele od tvorkyne GL Od Zuzičky
drevene-nausnice
Zdroj: Robene.sk, obchodík Slovenské korene
Zdroj: Robene.sk, obchodík GL & Od Zuzičky

Malá drobnosť pre spontánne okamihy

Sú dni, kedy potrebujete spontánne vyraziť, rýchlo zobrať kľúče, telefón a obľúbený rúž? Práve pre takéto okamihy tu máme milé žienky jeden perfektný tip – limitované edíciu kožených ľadviniek z dielne Lu.lo bags v pútavých červených a oranžových odtieňoch. Nič už nestojí v ceste vašim dobrodružstvám!

kozena-kabelka
Zdroj: Robene.sk, obchodík Lu.lo bags

Pre tie z vás, ktoré si užívajú teplo domova

Pri čítaní, pozeraní seriálov alebo meditácii s vašou obľúbenou hudbou v pozadí. S kvalitnými merino dekami od značky MoaMi si užijete  každú sekundu. Ich posolstvo dokonale reprezentuje prvá veta v popise produktu: Jemnučké obláčiky z lásky vyrobené iba pre Vás!
Zdroj: facebook Moami, obchodík Moami

 

Pre umelecké duše, ktoré majú radi poriadok na stole

Obklopte sa krásnymi originálnymi predmetmi po celý deň. Radi píšete, alebo len obľubujete poriadok na stole a pekné doplnky? Darujte si tento krásny drevený stojan na písacie potreby alebo jedinečnú srdiečkovú vázičku z dielne Muranske, ktorá spestrí chvíle venované pre seba. Už stačí len krásny kvietok a radosť je na stole!

dreveny-stojan
Zdroj: Robene.sk, obchodík Muranske
Milé žienky nezabudnite –  oslávte seba! Pretože si to zaslúžite. Pretože ste jedinečné a výnimočné.
Veríme, že sme vás inšpirovali.
Vyrobené pre Vás.
Buď svojou Valentínkou a rozmaznaj sa našimi tipmi
Prejsť na začiatok