Originálne a jednoduché tipy na zabalenie darčekov

Tohtoročný vianočný ošiaľ je už tu a s ním sa spája nielen kúpenie perfektných darčekov pre vašich blízkych ale i krásne zabalenie. Prinášame pár originálnych handmade tipov na zabalenie darčekov, ktoré vám bude ľúto rozbaliť!

Pripravení?

Ukryte posolstvo do osemsmerovky

Pre tých z vás, ktorí uprednostňujú originálnu formu a zbožňujú osemsmerovky tu máme tento tip – zabaľte darček do jednofarebného papiera, vezmite čiernu fixku a ukryte do tajničky nápovedu, prípadne rovno názov predmetu, ktorý sa skrýva vo vnútri. Zaručene zaujmete.

zdroj: Pinterest

Majte zmysel pre humor

Ukážte čo sa skrýva vnútri darčeka hravou formou! Dávate niekomu miniatúru autíčka? Priznajte obsah na obale a ak obdarovaný má zmysel pre humor, priviažte k darčeku rovno malý stromček! Inšpirovať sa dá naozaj rôzne – filmovými scénami, povolaniami alebo záľubami. Kreativite sa medze nekladú, takto zabalený darček určite vyčarí úsmev na tvári.

zdroj: Pinterest

Buďte minimalisti

Na to, aby váš darček pôsobil krásne nemusí byť zabalený do najkvalitnejšieho papiera ani previazaný veľkými saténovými stuhami. Postačí vám hnedý papier na pečenie a omotaná farebná bavlnka – ktorá dodá správny šmrnc aj na pohľad fádnemu baleniu. Pokiaľ chcete byť osobnejší, vystrihnite z výkresu ceduľku na ktorú napíšete meno človeka, ktorému adresujete darček.

 

zdroj: Pinterest

Ďalším skvelým tipom v zmysle motta „menej je viac“ je kreatívne dokresliť predmet na už zabalený darček. Pre milovníkov kvetov je skvelou inšpiráciou napríklad dokreslenie nádoby, na ktorú prilepíte pár kusov sušených kvetov alebo inej ozdôbky. Geniálne a nadmieru originálne!

zdroj: Pinterest

Vôňa prírody

Zbožňujete vôňu ihličia? Alebo vám zostali doma šišky nazbierané počas romantickej prechádzky v lese ? Zúžitkujte ich pri balení tohtoročných darčekov! Nepotrebujete ani lepidlo ani fixky, len kúsok motúzika, ktorým previažete zabalené darčeky a už len počkať na to, kedy sa ocitnú v rukách darovaného.

zdroj: Pinterest

Detskými očami

Všetci vieme, že deti zbožňujú darčeky a ich rozbaľovanie netrvá zvyčajne dlho. Ale čo tak ich zaujať zvieracím kamarátom na obale? Je to naozaj jednoduché – potrebujete len farebné papiere, lepidlo, ceruzku a kružidlo (prípadne pohár na obkreslenie kruhu). Vystrihnite si jednotlivé komponenty tak, aby pripomínali obľúbené zvieratko a jednotlivé časti postupne nalepte na už zabalený darček. Zaručujeme, že takto zabalený darček poteší každého malé chlapca i dievčatko :).

zdroj: Pinterest

Zapojte aj vaše deti

Nemáte pečiatky? Nevadí! Isto máte doma zopár nevyužitých starých ceruziek, ktoré sa len tak povaľujú na stole. Vyrobte si z nich pečiatky – nakreslite si na gumovú časť motív, ktorý bude tvoriť základ pre vašu pečiatku a nožničkami vystrihnite požadovaný tvar. Následne si do nádobky dajte zriedenú bielu temperovú farbu s vodou a už len smelo pritláčajte vytvorený motív na papier.

Tento nápad je skvelý v tom, že do výroby papiera môžete zapojiť i deti a papier neskôr „zrecyklujete“ pre Ježiška.

zdroj: Pinterest

Prajeme všetkým krásne prežitie vianočných sviatkov!

Tím Robene.sk

Originálne a jednoduché tipy na zabalenie darčekov
Prejsť na začiatok