Pletená deka ako láskyplný vianočný dar

Obdobie zimy so sebou prináša nielen zasnežené, ale aj sychravé a pochmúrne dni. V takom nečase zväčša siahame po deke, horúcom škoricovom čaji a dobrej knihe. Pletené deky z merino vlny  od MoaMi preto predstavujú ideálny vianočný dar!

Darujte nehu, ktorá vás zbaví starostí

V dobe plnej stresu a starostí si často predstavujeme, ako by sme najradšej všetky problémy zahodili. Chceme mať chvíľku pre seba, len tak, na reštart myšlienok. Len si to predstavte. Pohodlné kreslo, objatie od obrej pletenej deky, zvuk praskajúceho ohňa a prítomný okamih…
Vaše predstavy sa môžu stať skutočnosťou! Deka gigantických rozmerov si vás dokonale pritúli aj počas vašich ťažkých dní a aspoň na krátky čas tak budete mať pocit, že všetko ostatné môže počkať.

zdroj: Moami
Pletená deka nielen do mrazivých dní

Možno sa vám to bude zdať nemožné, no jedinečnosť obrích merino diek spočíva aj v ich termoregulačnej vlastnosti. Práve vďaka nej vám pod dekou nikdy nebude príliš teplo alebo zima. Pletené deky z ovčej merino vlny sú tak  vhodné na používanie počas celého roka.

zdroj: Moami
Exkluzivita iba od MoaMi

Nie ste kamaráti s ovčou merino vlnou? To vôbec nie je problém! Vyskúšajte exkluzívnu priadzu, ktorú pri výrobe na Slovensku nepoužíva nikto iný. Deky z materiálu PUFFY JUMBO sú jemnulinké, nadýchané a takmer o polovicu ľahšie ako deky z merino vlny. Navyše, sú menej náročné na udržiavanie a nižšia cena vás taktiež môže potešiť.

Zdroj: Moami
Zdroj: Moami
Univerzálna pletená deka pre mužov aj ženy

Pletené deky sú vhodné naozaj pre všetkých, dokonca aj pre malé deti! Rozmery, kvalitu a  hebkosť pletenej deky si už obľúbili mnohé rodinky nielen na Slovensku. Značka MoaMi už totiž pri svojej handmade výrobe spotrebovala viac ako 1400 kg materiálu.

Prečo darovať pletenú deku pod stromček?
Zdroj: Moami

Možno sa pýtate, v čom sú tieto pletené deky také výnimočné. Nuž, neostáva nám nič iné, len vás oboznámiť s TOP vlastnosťami pletenej deky:

  • elegancia – deky sú skutočne elegantné a viete ich použiť aj ako dokonalú dekoráciu vo svojej domácnosti;
  • nadčasovosť – používaný vzor pletenia je jednoduchý a minimalistický, preto sa nemusíte báť, že deka už o rok nebude trendy;
  • termoregulačná vlastnosť – vďaka kvalitnej merino vlne sú pletené deky vhodné do každého ročného obdobia;
  • kvalitná ručná práca – deky sú pletené ručne a na Slovensku. Každý kúsok je tým pádom jedinečný originál;
  • garancia – garantujeme vám, že váš pletený obrík bude láskou na prvý pohľad.

Ak teda stále premýšľate nad vhodným darom, verím, že sme vám priniesli inšpiráciu na originálnu vecičku, ktorú miluje naozaj každý.

Objavte obchod Moami na Robené

zobraziť produkty
Pletená deka ako láskyplný vianočný dar
Prejsť na začiatok