Niečo požičané, niečo nové a niečo…ručne robené? Vďaka týmto doplnkom bude váš deň D nezabudnuteľný.

Strácate sa v kolobehu svadobných povinností, stresu a chýba vám tá čarovná atmosféra plná romantiky a tešenia sa? Pozrite si tento rýchly prehľad plný krásnych a hlavne jedinečných svadobných doplnkov, ktoré z vás nie len, že spravia absolútne výnimočnú nevestu, ale aj poslúžia ako romantická spomienka na svadbu, ten najväčší deň vášho života.

Ručne šité šperky pre váš veľký deň D

Umelkyňa Zuzana Barčáková je talentovaná šperkárka, ktorá sa venuje práci so šujtášom a vytvára ručne šité unikátne kúsky. V svadobnej edícii nájdete luxusné náramky, náušnice či hrebienky do vlasov, ktoré podtrhnú váš dokonalý vzhľad v tento významný deň. Vo svojej tvorbe kombinuje viacero materiálov akými sú sklenený a Swarowski kryštál, štras, šperkárska látka či japonské a české koráliky. Staňte sa vo svoj veľký deň princeznou, ktorou ste vždy snívali byť.

Zuzana Barčáková, zdroj: Robene.sk

Diadém hodný princeznej

Luxusné minimalistické diadémy, ktoré v účese pôsobia veľmi vzdušne a doplnia vzhľad každej nevesty vytvára Zingerlatka. Tieto doplnky do vlasov sú ručne modelované a doplnené brúsenými korálikmi. Hodia sa k rozpusteným vlasom, drdolu, ale aj polo zopnutému účesu. Diadém alebo vlasová dekorácia sa prichytávajú jednoducho sponkami alebo vlásenkami a pôsobia veľmi nežne a romanticky.

Zingerlatka diadémy, zdroj: Robene.sk

Ľahučké ako pierko

Noblesné náušnice ľahučké ako pierko ušité z najkvalitnejších korálok a Swarovski kryštálov nájdete u šperkárky Zuzany Szabovej. Visiace náušničky Anna si uchovávajú jednoduchý a nadčasový dizajn a navyše ich hravo skombinujete aj s akýmkoľvek outfitom po svadbe. V ponuke Zuzany Szabovej nájdete aj romantické ušité sety z náušničiek a náhrdelníka, ktoré vám dodajú správny punc luxusu.

Zuzana Szabová, zdroj: Robene.sk

Drevené drobnosti od srdca

Drevené viacvrstvové srdiečko pre rodičov, vhodné ako spomienku na váš svadobný deň nájdete v obchodíku Slovenské korene. Poďakujte svojim rodičom za ich lásku, ochotu a starostlivosť takouto milou venovanou drobnosťou. Drevo na srdiečku je starostlivo opracované, maľované a lakované.&

Slovenské korene, zdroj: Robene.sk

U tejto šikovnej predajkyne nájdete aj nádherné drevené zápichy na tortu s iniciálami alebo nápismi typu „láska je sladká“.

Slovenské korene, zdroj: Robene.sk

Niečo špeciálne pre pánov

Svadba je vždy o dvoch ľuďoch, preto nezabúdajme aj na módne doplnky pre naše mužské polovičky. Pre kreatívnych pánov tu máme tip na štýlové drevené motýliky, ktoré doplnia elegantnú bielu košeľu. V obchodíku Slovenské korene nájdete drevené motýliky s manžetami vo viacerých farebných prevedeniach. Je váš snúbenec umelecky založený? Určite ocení maľovaného motýlika Picasso. Ak uprednostňuje ľudové vzory, tak odporúčame motýlika Čičmanec.

Slovenské korene, zdroj: Robene.sk

Viac výrobkov nájdete na www.robene.sk

Niečo požičané, niečo nové a niečo…ručne robené? Vďaka týmto doplnkom bude váš deň D nezabudnuteľný.
Prejsť na začiatok